الکتروهایو

هوش مصنوعی / الکترونیک / برنامه‌نویسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارائه تکنیکی جدید توسط ریاضیدان‌ها برای افزایش سرعت اینترنت اشیا بوسیله روش تقسیم ترافیک بهینه

ارائه تکنیکی جدید توسط ریاضیدان‌ها برای افزایش سرعت اینترنت اشیا بوسیله روش تقسیم ترافیک بهینه - در الکتروهایو
در این مقاله می‌خوانید:

زمان تخمینی مطالعه: 3 دقیقه

ریاضیدانان دانشگاه RUDN یک الگوریتم مسیریابی جدید برای بهینه کردن و افزایش سرعت اینترنت اشیا ایجاد کرده‌اند. این الگوریتم به طور بهینه ترافیک را تقسیم می‌کند که سرعت و قابلیت اطمینان شبکه را بهبود می‌بخشد. نتایج در Mathematics منتشر شد. هنوز استانداردهای یکسانی برای شبکه‌های اینترنت اشیا ایجاد نشده است. معماری چنین شبکه‌هایی با الزامات متعددی مواجه است: مقیاس پذیری، انعطاف پذیری، قابلیت اطمینان و در دسترس بودن. برای ارائه همه این موارد، مسیریابی کارآمد ضروری است.

ریاضیدانان دانشگاه RUDN پیشنهاد کردند که از یک روش ویژه استفاده کنند که در آن انتقال به چندین روش در یک زمان انجام می‌شود – جریان ترافیک تقسیم می‌شود و از طریق گره‌های میانی مختلف منتقل می‌شود. روش مسیریابی چند مسیره خود جدید نیست، اما سوال اصلی انتخاب بهینه مسیرهای ترافیکی خاص است. چندین رویکرد برای انتخاب مسیر برای شبکه‌های مختلف وجود دارد. در برخی موارد، برای مثال، از انتخاب تصادفی مسیرها استفاده می‌شود. با این حال، برای شبکه IoT، روش‌های کلاسیک موثر نیستند.

رئیس مرکز دانشگاه RUDN برای شبیه سازی نسل بعدی شبکه‌های بی سیم گفته است که: “مسیریابی چند مسیری اجازه می‌دهد تا داده‌ها سریعتر از مسیریابی تک مسیری منتقل شوند. تعداد مسیرهای ممکن در شبکه‌های اینترنت اشیا می‌تواند زیاد باشد. برای انتخاب مسیرها باید مشکل توزیع ترافیک حل شود.”

محققان روش جدیدی را برای مسیریابی چند مسیری پیشنهاد کرده‌اند. این بر اساس برنامه نویسی پویا است که در آن یک مشکل به وظایف فرعی ساده‌تر تقسیم می‌شود. این باعث کاهش زمان محاسبه می شود. همچنین برای بررسی عملکرد این روش جدید الگوریتم ایجاد شده با توزیع تصادفی یکنواخت ترافیک و سایر رویکردهای کلاسیک مقایسه شد. روش جدید در مسیریابی چند مسیری، به ویژه برای شبکه‌های متراکم اینترنت اشیا، از روش‌های کلاسیک انتخاب مسیر بهتر عمل می‌کند. تعداد گره‌های میانی موجود در مسیر 34 درصد کاهش یافت. هزینه‌های محاسباتی تا 52 درصد و زمان تحویل داده تا 40 درصد کاهش یافت.

دکتر عمار مثنا، رئیس مرکز شبیه‌سازی شبکه‌های بی‌سیم نسل بعدی دانشگاه RUDN درباره الگوریتم جدید ارائه شده برای افزایش سرعت اینترنت اشیا گفت: “ما روشی را برای انتخاب مسیرهای بهینه برای بهترین انتقال داده ایجاد کردیم که از برنامه نویسی پویا استفاده می‌کند. روش پیشنهادی کارایی استفاده از منابع شبکه را افزایش داد. روش انتخاب مسیر نرخ انتقال را تا 40 درصد در مقایسه با توزیع تصادفی ترافیک افزایش داد. علاوه بر این، الگوریتم ما از نظر مصرف انرژی، تاخیر تحویل بسته، نسبت تحویل بسته و هزینه‌ها از الگوریتم‌های کلاسیک پیشی گرفته است.

لوگو الکتروهایو

الکتروهایو در خدمت مخاطبان عزیز می‌باشد. ما در تیم الکتروهایو در تلاش برای تهیه مقالات و مطالب به روز هستیم. لطفا برای مطالب و مقالات بیشتر با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط:

نقص نیورالینک Neuralink در اولین کارآزمایی انسانی!! آیا ایلان ماسک شکست خورده است؟ - سایت الکتروهایو

نقص نیورالینک Neuralink در اولین کارآزمایی انسانی!! آیا ایلان ماسک شکست خورده است؟

آخرین اخبار در مورد نرورالینک که شرکت فناوری عصبی ایلان ماسک(Neuralink) است نشان می‌دهد که اولین آزمایش انسانی کاشت یک تراشه مغزی بر روی یک مرد 29 ساله به نام Noland Arbaugh انجام داد. اما در این فرآیند یک نقص

ادامه مطلب »
محاسبات GPU چیست؟ - الکتروهایو

محاسبات GPU چیست؟

هدف اصلی یک واحد پردازش گرافیکی (GPU) تسریع در ارائه و پردازش گرافیک است. با این حال، آنچه که GPU ها را در پردازش تصاویر بصری عالی می‌کند، این سخت افزار را در انجام وظایف خاص غیر گرافیکی (مانند آموزش

ادامه مطلب »
کامل‌ترین راهنما برای انتخاب بهترین برد آردوینو برای انواع پروژه‌ها!!! در الکتروهایو

کامل‌ترین راهنما برای انتخاب بهترین برد آردوینو برای انواع پروژه‌ها!!!

بسیاری از مبتدیان دنیای الکترونیک، فعالیت خود را در این حوزه با کار بر روی برد Arduino شروع کردند. به هر حال، برد آردوینو یکی از محبوب‌ترین و مستندترین میکروکنترلرهای موجود در بازار است. اما وقتی وارد این اکوسیستم می‌شویم

ادامه مطلب »
نحوه نصب NVIDIA CUDA toolkit دراوبونتو در الکتروهایو

نحوه نصب NVIDIA CUDA toolkit دراوبونتو

پلت فرم NVIDIA CUDA Toolkit یک بستر نرم افزاری است که به توسعه دهندگان اجازه می‌دهد تا از قدرت محاسباتی پردازش NVIDIA و برنامه‌های کاربردی شتاب دهنده GPU بهره ببرند. CUDA همچنین یک مدل برنامه نویسی و یک API است

ادامه مطلب »
داده‌های اسمی Nominal Data - الکتروهایو

داده‌های اسمی Nominal Data چیست؟

داده‌های اسمی(Nominal Data) یکی از اساسی‌ترین انواع داده‌ها در تجزیه و تحلیل داده‌ها است. شناسایی …

حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی - سایت الکتروهایو

حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی

حاشیه‌نویسی داده به الگوریتم‌های یادگیری ماشین اجازه می‌دهد تا اطلاعات را درک و تفسیر کنند. …

هوش مصنوعی در باستان شناسی و کاربردهای آن - سایت الکتروهایو

هوش مصنوعی در باستان شناسی چه کاربردهای می‌تواند داشته باشد؟

مکان‌های باستان‌شناسی ممکن است ثابت باشند، اما فرهنگ‌هایی که آنها را تولید کرده‌اند، پویا و …

با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید - سایت الکتروهایو

با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید: تشخیص اشیاء تک مرحله‌ای کاملاً کانولوشنال

تشخیص اشیاء یک کار مهم در بینایی کامپیوتر است که با رسم کادرهای محدود کننده …

تصویربرداری چند طیفی، دیدی جدید فراسوی نور مرئی - سایت الکتروهایو

تصویربرداری چند طیفی، دیدی جدید فراسوی نور مرئی

تصویربرداری چند طیفی تکنیکی است که نور را در طیف وسیعی از باندهای طیفی، فراتر …