الکتروهایو

هوش مصنوعی / الکترونیک / برنامه‌نویسی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نحوه تشخیص محتوای هوش مصنوعی

نحوه تشخیص محتوای هوش مصنوعی - سایت الکتروهایو
در این مقاله می‌خوانید:

از زمانی که ابزارهای تولید محتوای هوش مصنوعی مانند Dalle-2، ChatGPT و موارد دیگر وارد میدان بازی شده اند، ماهیت ایجاد و تولید محتوا به طور باور ناپذیری تغییر کرده است. محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی اکنون در همه جا وجود دارد و تشخیص و تمایز بین آنچه به صورت ارگانیک و انسانی تولید شده و آنچه که توسط ماشین تولید شده برای انسان‌ها بسیار دشوار است. محتوای هوش مصنوعی امروزه مستقیماً در بازاریابی محتوا، پست‌های وبلاگ، توضیحات محصول و موارد دیگر نفوذ کرده است. و در حالی که تولید محتوا و ابزارهای نوشتن هوش مصنوعی بسیار بر کارایی و تولید ایده تاثیرگذار هستند، اما همیشه منجر به ایجاد محتوای با کیفیت بالا نمی‌شوند. در این مقاله به نحوه تشخیص محتوای هوش مصنوعی با روش‌ها و ابزارهای مختلف می‌پردازیم و در مورد اینکه چرا این موضوع مهم است بحث خواهیم کرد.

ذهنیت پشت پرده هوش مصنوعی

قبل از اینکه به روش‌های تشخیص محتوای هوش مصنوعی بپردازیم، ابتدا مدل‌هایی را که به عنوان ابزار تولید محتوا استفاده می‌شوند، بررسی می‌کنیم. اساساً دو روش اصلی برای تولید محتوای هوش مصنوعی وجود دارد:

  • شبکه‌های متخاصم مولد (Generative Adversarial Networks): GAN‌ها از معماری مولد (یادگیری تولید نمونه‌ها) و متمایز کننده (تمایز بین کلاس‌ها) برای ایجاد تصاویر، موسیقی و چیزهای واقعی استفاده می‌کنند. چند نمونه از GAN ها CycleGAN، StyleGAN2 و GauGAN هستند.
  • مدل‌های زبان بزرگ (LLM): این مدل‌ها پیشرفت‌های اخیر در فضای پردازش زبان طبیعی (NLP) هستند که ماشین‌ها را برای درک و تولید زبان انسان‌مانند توانمند می‌کنند. LLM ها با استفاده از تکنیک‌های یادگیری عمیق ساخته می‌شوند و بر روی حجم وسیعی از داده‌ها آموزش می‌بینند. چند نمونه از LLM ها ChatGPT، Bard، Claude 2 و LLAMA2 هستند.

نحوه شناسایی متن تولید شده توسط هوش مصنوعی

تمایز بین محتوای هوش مصنوعی و محتوای نوشته شده توسط نویسندگان انسانی می‌تواند بسیار چالش برانگیز باشد. این فرآیند شامل تجزیه و تحلیل، ارزیابی، و گاهی اوقات استفاده از منابع است. در زیر چند تکنیک وجود دارد که می‌تواند به شما در تشخیص محتوای هوش مصنوعی و محتوای تولید شده توسط انسان کمک کند.

  • تنوع واژگانی Lexical Diversity: یکی از چالش‌های متن تولید شده توسط ماشین، تمایل آن به وابستگی به واژگان و اغلب تکرار کلمات است. این موضوع اساساً معیاری از میزان غنی و متنوع بودن واژگان، در مقایسه با تکیه بر مجموعه محدودی از کلمات تکراری است. تنوع واژگان در محتوای تولید شده با هوش مصنوعی کم است، زیرا مدل‌های هوش مصنوعی از مجموعه داده‌های بزرگی از متن یاد می‌گیرند، که ممکن است حاوی کلمات و عبارات رایجی باشد که مکرراً استفاده می‌شوند. در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند این الگوها را تقلید و بازتولید کند، می‌تواند برای درک تفاوت‌های ظریف زبان و گنجاندن دامنه وسیع‌تری از واژگان مشکل داشته باشد که منجر به تنوع کمتر و تاثیرگذاری کمتری در نوشتار می‌شود.
  • طول جمله و ساختار: ساختار جمله نشانگر محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است. اغلب، چنین متونی کمبود تنوع در طول جمله و تکیه بر الگوهای نحوی قابل پیش‌بینی را نشان می‌دهند. این موضوع می‌تواند به نوشته‌هایی منجر شود که فرمول‌وار و یکنواخت به نظر می‌رسد و فاقد ریتم پویا و پیچیدگی مشخصه نثر تألیف انسانی است. مدل‌های هوش مصنوعی اغلب از ساختارهای جملات ساده استفاده می‌کنند و به شدت بر ساختارهای فاعل-فعل-مفعول تکیه می‌کنند و از استفاده از ترتیبات دستوری پیچیده‌تر اجتناب می‌کنند. این امر می‌تواند منجر به نوشته‌هایی شود که تکه تکه به نظر می‌رسند. در حالی که نویسندگان انسانی به راحتی از جملاتی با طول‌ها و ساختارهای مختلف استفاده می‌کنند، مدل‌های هوش مصنوعی اغلب با ساخت جملات طولانی‌تر و پیچیده تر مشکل دارند. این می‌تواند منجر به متنی شود که عمق و پیچیدگی ندارد و خواننده را با تعامل ظریف بندها و عبارات درگیر نمی‌کند. متون تولید شده با هوش مصنوعی اغلب ساختاری خاص دارند زیرا بر مجموعه‌ای از الگوهای دستوری تکیه دارند. شروع و پایان جملات از فرمول‌های تکراری پیروی کرده و حس یکنواختی ایجاد می‌کنند که می‌تواند به سرعت خسته کننده باشد.
  • فقدان عمق و تفکر انتقادی: اگرچه هوش مصنوعی در خلاصه کردن اطلاعات موجود و ترکیب حقایق ابزاری برتر است، اما اغلب نمی‌تواند ایده ایجاد کند، استدلال بسازد و در تحقیقات فکری عمیق شرکت کند. استدلال‌های ارائه‌شده در مقالات تولید شده توسط هوش مصنوعی، مشتق هستند، و فاقد عمق و پیچیدگی استدلال‌هایی هستند که توسط دانشمندان انسانی که به‌طور انتقادی مطالب زیربنایی را تجزیه و تحلیل کرده و درگیر شده‌اند، ایجاد شده‌اند. محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی اغلب اطلاعاتی را که از قبل وجود داشته است، بدون ارائه دیدگاه یا تفسیر تکرار می‌کند. همچنین به ندرت محدودیت‌های دانش را جابجا می کند.
  • عدم انسجام موضوع: یکی از مشکلات محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی، به ویژه در کارهای گسترده مانند مقالات تحقیقاتی یا روایت‌ها، آسیب‌پذیری آن در برابر عدم انسجام و انحراف ناگهانی موضوع است. در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند کلمات و جملات را به خوبی در کنار هم قرار دهد، اغلب با حفظ جریان منطقی ایده‌ها و ایجاد یک قوس روایی منسجم مشکل دارد. این موضوع می‌تواند منجر به تولید متن‌هایی شود که از هم گسیخته و گیج‌کننده هستند و در نهایت خواننده را در سطح عمیق‌تری جذب نمی‌کنند. هوش مصنوعی گاهی اوقات بخش‌هایی را به متن تزریق می‌کند که تصادفی یا مماس با موضوع اصلی به نظر می‌رسند، جریان روان متن را مختل می‌کند و خواننده را در مورد هدف یا ارتباط آنها شگفت زده می‌کند. معمولا هوش مصنوعی از نظر تفکر و تحلیل مستقل کوتاهی می‌کند، که می‌تواند منجر به نتیجه‌گیری شود که ممکن است با اظهارات مخالف باشد یا استدلال‌های ارائه شده را نادیده بگیرد. این عدم انسجام و استدلال منطقی می‌تواند منجر به سردرگمی شود و خوانندگان را با احساس نارضایتی مواجه کند که گویی چیزی حیاتی از متن حذف شده است.

نحوه شناسایی تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی

  • نور غیر طبیعی و فیزیک: وقتی می‌توان پیچیدگی‌های فیزیک و نور را به تصویر کشید، می‌توان به راحتی تصویری را که توسط هوش مصنوعی ایجاد می‌شود، یا یک تصویر مصنوعی تشخیص داد. در حالی که هوش مصنوعی از تمامی جهات عالی است، ولی در تولید جزئیات اغلب از درک این اصول جا می‌ماند. در حالی که سایه‌های طبیعی درجات مختلفی از کدورت را دارند، سایه‌های ایجاد شده توسط هوش مصنوعی ممکن است به‌طور وحشتناکی یکنواخت و تیره به نظر برسند و فاقد شیب‌ها و انتقال‌های ظریفی باشند که در واقعیت می‌بینید. در تصاویر تولید شده بوسیله هوش مصنوعی می‌توان اجسامی را مشاهده کنید که گرانش را به چالش می‌کشند، به ظاهر در هوا معلق هستند، یا اصول اولیه فیزیکی را به چالش می‌کشند. این مشاهدات چالشی را که هوش مصنوعی هنگام تلاش برای بازآفرینی نمایش وزن جسم و تعامل آن با گرانش با آن مواجه است، برجسته می‌کند. برای تشخیص محتوای هوش مصنوعی به بازتاب‌ها نگاهی بیندازید تا هرگونه ناسازگاری در رابطه آنها با شی را شناسایی کنید. به دنبال اعوجاج، زوایای غیرطبیعی یا جزئیات از دست رفته در عناصر منعکس شده باشید، که نشان دهنده مشکل هوش مصنوعی در انعکاس دقیق واقعیت است.
  • الگوهای تکراری: تشخیص اینکه آیا یک تصویر توسط هوش مصنوعی ایجاد شده است یا خیر، زمانی که الگوها را نشان می‌دهد بسیار آسان است. در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند بافت‌ها و جزئیات پیچیده ایجاد کند، الگوریتم‌های آن گاهی اوقات منجر به تکرار می‌شوند. وقتی از نزدیک نگاه می‌کنید، می‌توانید این الگوها را ببینید که ماهیت تولید شده توسط هوش مصنوعی را از بین می‌برند. مراقب پارچه‌هایی باشید که الگوهای منظم مشکوکی دارند، به ویژه در موادی مانند پارچه بافته شده یا ملیله‌های پیچیده. هوش مصنوعی می‌تواند برای ایجاد تغییرات ارگانیک واقعی تلاش کند، و اغلب به تکرار بی‌پایان همان عنصر بافت متوسل می‌شود. در حالی که الگوهای ظریف ممکن است در نگاه اول به راحتی قابل مشاهده نباشند، بزرگنمایی می‌تواند ماهیت تکراری آنها را به ویژه در مناطقی با پیچیدگی بالا آشکار کند.
  • احساسات و عبارات غیر واقعی: هوش مصنوعی در ایجاد تصاویر از چهره مهارت بالایی دارد. با این حال، وقتی صحبت از درک و بیان احساسات پیچیده می‌شود، اغلب دچار مشکل می‌شود. این محدودیت می‌تواند نشانه‌ای از خلق نشدن تصویر توسط انسان باشد. سرنخ‌های نهفته در لبخندهای غیرواقعی، چشم‌های خالی و نگاه‌های اغراق‌آمیز نمایشی از تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی است. برای تشخیص در تصاویر به دنبال چشم‌هایی باشید که عمق و تمرکز ندارند، شیشه‌ای به نظر می‌رسند یا عاری از نگرشی عاطفی هستند. جوهر زندگی عمدتاً در چشم‌های تولید شده توسط هوش مصنوعی دیده نمی‌شود که می‌تواند فقدان درک واقعی و بیان واقعی را نشان دهد. یکی از راه‌های تشخیص مصنوعی بودن احساسات در تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی، بررسی هم‌ترازی بین عبارات، وضعیت بدن و ژست‌ها است. ناسازگاری بین این عناصر می‌تواند فقدان احساسات را آشکار کند.
  • عدم وجود فراداده و منشأ: عدم وجود ابرداده‌های دقیق دلیلی بر تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی است. سرنخ دیگر در وجود یا عدم وجود داده‌های EXIF (فرمت فایل تصویر قابل تعویض) است. این اطلاعات دیجیتال معمولاً حاوی جزئیاتی در مورد مدل دوربین مورد استفاده، سرعت شاتر، دیافراگم و سایر مشخصات فنی است. تصاویر تولید شده توسط هوش مصنوعی به دلیل ماهیت خود اغلب فاقد این ابرداده هستند. با تجزیه و تحلیل ابرداده مرتبط با یک تصویر، می‌توانید سفر آن را از طریق نرم‌افزار ویرایش، پلتفرم‌های آنلاین و تلاش‌های بالقوه دستکاری دنبال کنید.

نحوه شناسایی ویدیوی تولید شده توسط هوش مصنوعی

  • سوسو زدن صورت Facial Flickering: یکی از شاخص‌هایی که می‌تواند نشان دهد که آیا یک ویدیو توسط هوش مصنوعی تولید شده است، نحوه نمایش ویدئو است. در حالی که هوش مصنوعی می‌تواند چهره‌ها را تولید کند، اما در درک و تکرار ظرافت‌های پیچیده احساسات انسانی و حرکات ریز و ظریف اغلب کوتاهی می‌کند. این محدودیت‌ها نکاتی را به جای می‌گذارند که در مورد منشأ آنها شک ایجاد می‌کنند. انتقال آرام بین احساسات می‌تواند برای هوش مصنوعی چالش برانگیز باشد و در نتیجه با تغییر حالات، در اطراف چشم‌ها و دهان لرزش یا سوسو زدن ایجاد شود. انقباضات و تنظیمات غیرارادی که به طور طبیعی در چهره‌های واقعی رخ می‌دهند، اغلب در محتوای تولید شده هوش مصنوعی وجود ندارند، که منجر به حالاتی بی‌احساس می‌شود که فاقد پویایی و تعامل انسانی است.
  • ویرایش ناسازگار: می‌توان ویدیوهای تولید شده توسط هوش مصنوعی را بر اساس سبک داستان سرایی آنها به جای جزئیات بصری یا شنیداری خاص شناسایی کرد. حتی اگر هوش مصنوعی می‌تواند فیلم‌های دنیای واقعی را با دقت تکرار کند، درک آن از ساختار روایی و هنر ساخت یک داستان اغلب ناسازگاری‌هایی را در ویرایش نشان می‌دهد که به ریشه‌های مصنوعی آن اشاره می‌کند. حفظ یک جریان زمانی در ویدیو می‌تواند برای هوش مصنوعی چالش‌برانگیز باشد، که منجر به برش‌هایی می‌شود که بدون هیچ دلیلی به جلو یا عقب می‌پرند و جریان روایت را مختل می‌کنند. علاوه بر این، ایجاد یک موضوع یا انتقال یک پیام در سراسر ویدیو می‌تواند برای هوش مصنوعی دشوار باشد و منجر به تغییرات متناقض در لحن یا ترکیب غیرمنتظره عناصر نامرتبط شود.

نحوه شناسایی صدای تولید شده توسط هوش مصنوعی

  • صداهای رباتیک و لحن یکنواخت: با اینکه صدای تولید شده با هوش مصنوعی پیشرفت‌های چشمگیری داشته است، اما گوش انسان یک قاضی عالی برای تشخیص است. یکی از گویاترین ضعف‌های ‌صداهای تولید شده با هوش مصنوعی در لحن رباتیک و ارائه یکنواخت آنها نهفته است، این اصوات فاقد ملیله غنی از نکات ظریف و احساسات است که مشخصه گفتار انسان است. هوش مصنوعی برای درک ریتم ظریف، زیر و بم و الگوهای استرس که احساسات و معنا را در گفتار انسان منتقل می‌کنند، تلاش می‌کند، که اغلب منجر به ارائه یکنواخت و مسطح صوت می‌شود. گاهی اوقات، صداهای تولید شده توسط هوش مصنوعی می‌توانند بیش از حد ملودیک به نظر برسند و فاقد تنوع و تفاوت‌های ظریف در گفتار باشند. در تلاش برای انتقال احساسات، صداهای تولید شده با هوش مصنوعی ممکن است به انحرافات بیش از حد اغراق آمیز یا تاکید غیرطبیعی متوسل شوند که به نظر کارتونی یا اجباری به نظر می‌رسد تا واقعی.
  • تحلیل طیفی: آشکارسازهای متنی تولید شده توسط هوش مصنوعی پیشرفت‌هایی را در توانایی خود در ترکیب اطلاعات ایجاد کرده‌اند. با این حال، در مورد گرفتن و بازتولید طیف فرکانس‌ها هنوز موانعی وجود دارد که باید بر آنها غلبه کرد. با تجزیه و تحلیل طیف‌نگار، الگوهای خاصی شروع به ظهور می‌کنند و توجه ما را به خود جلب می‌کنند. صداهای واقعی، از آلات موسیقی گرفته تا صداها، حاوی طیفی غنی از هارمونیک‌ها هستند که چند برابر فرکانس اصلی است. هوش مصنوعی اغلب برای تولید دقیق این تون‌های هارمونیک پیچیده تلاش می‌کند که منجر به هارمونیک‌های از دست رفته یا ضعیف در طیف‌نگار می‌شود. زمانی که هوش مصنوعی سعی در بازسازی و تقلید فرکانس‌های موجود در صداها دارد، اغلب با مشکل مواجه می‌شود. این چالش به ویژه در هنگام برخورد با چیزهایی مانند سنج(cymbals)، صداهای حیوانات یا صامت‌های خاص در گفتار قابل توجه می‌شود.

برترین ابزارهای تشخیص محتوای هوش مصنوعی

  • Orignality.AI: این پلتفرم یک بررسی کننده سرقت ادبی است که برای شناسایی و تجزیه و تحلیل قطعات محتوا، از جمله متن و تصاویر، تولید شده توسط سیستم‌های هوش مصنوعی ایجاد شده است. این پلتفرم یک رویکرد چند وجهی را به کار می‌گیرد و تکنیک‌های مختلف را ترکیب می‌کند تا ارزیابی کاملی از اعتبار محتوا به کاربران ارائه دهد. پلتفرم هوش مصنوعی Originality از تجزیه و تحلیل و الگوریتم‌های یادگیری عمیق پیچیده برای شناسایی متن تولید شده توسط مدل‌های هوش مصنوعی استفاده می‌کند.
  • CopyLeaks: این پلتفرم قدرت هوش مصنوعی را برای اطمینان از صحت کار شما با استفاده از روش‌های اثبات شده برای تشخیص سرقت ادبی ترکیب می‌کند. Copyleaks یک آشکارساز هوش مصنوعی است که رویکردی شامل تجزیه و تحلیل N-gram، مقایسه نحو، و استفاده از فناوری هوش مصنوعی نه برای شناسایی موارد سرقت ادبی، بلکه برای شناسایی بازنویسی‌های ظریف یا حتی محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی است. با استفاده از الگوریتم‌هایی مانند فاصله Levenshtein و TF IDF، شباهت متن را با برجسته کردن الگوهای استفاده از کلمات و ارائه بینش در محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی به دقت ارزیابی می‌کند.
  • GPTZero: این یک ابزار کاربرپسند و مجهز به هوش مصنوعی است که برای تجزیه و تحلیل متن و شناسایی الگوهایی که معمولاً در محتوای ایجاد شده توسط سیستم‌های هوش مصنوعی یافت می‌شوند ساخته شده است. هدف آن اطلاع رسانی به کاربران به صورت بلادرنگ است که با محتوایی مواجه می‌شوند که ممکن است توسط یک مدل زبانی مانند GPT 3 نوشته شده باشد. هنگام بررسی محتوای نوشته شده، GPTZero از سه تکنیک استفاده می‌کند. GPTZero از توالی های N-gram برای شناسایی عبارات، مقایسه درخت نحوی برای شناسایی ساختار جمله و تجزیه و تحلیل بسامد کلمات برای برجسته کردن استفاده بیش از حد از واژگان خاص استفاده می‌کند. با استفاده از این جعبه ابزار GPTZero توانایی خود را برای تمایز بین صداها و پژواک‌های ایجاد محتوای خودکار افزایش می‌دهد.

چرا تشخیص محتوای هوش مصنوعی مهم است؟

درک منابع محتوا برای ارزیابی اعتبار، صحت و سوگیری‌های احتمالی بسیار مهم است. در عصر حاضر محتوای فراوانی در حال تولید است، از جمله تصاویر، ویدئوها و صداها که با سرعت بیشتری از همیشه در اینترنت در حال گردش هستند. برای پیمایش موثر در پیچیدگی‌های جهان، شناخت و درک اطلاعاتی که توسط هوش مصنوعی ایجاد شده‌اند ضروری است.

به خاطر داشته باشید که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی ذاتا منفی نیست. این پتانسیل برای بیان، آموزش، تولید محتوا و حتی اکتشافات علمی قابل توجهی دارد. در آموزش مدل بینایی کامپیوتر، تصاویر مصنوعی حتی می‌توانند برای پر کردن شکاف‌های موجود در مجموعه داده‌ها برای اطمینان از اینکه مدل به طور موثر آموزش داده شده است، مفید باشد.

با این حال، مانند هر ابزار دیگری، استفاده مسئولانه و شناسایی دقیق بسیار مهم است. با مسلح کردن خود به درک و آگاه ماندن، می‌توانید با اطمینان در دنیای در حال تحول حرکت کنید، از پیشرفت‌های هوش مصنوعی جلوتر بمانید و همچنان محتوای باکیفیت ایجاد کنید.

لوگو الکتروهایو

الکتروهایو در خدمت مخاطبان عزیز می‌باشد. ما در تیم الکتروهایو در تلاش برای تهیه مقالات و مطالب به روز هستیم. لطفا برای مطالب و مقالات بیشتر با ما همراه باشید.

مطالب مرتبط:

داده‌های اسمی Nominal Data - الکتروهایو

داده‌های اسمی Nominal Data چیست؟

داده‌های اسمی(Nominal Data) یکی از اساسی‌ترین انواع داده‌ها در تجزیه و تحلیل داده‌ها است. شناسایی و تفسیر آن در بسیاری از زمینه‌ها از جمله آمار، علوم کامپیوتر، روانشناسی و بازاریابی ضروری است. این مقاله ویژگی‌ها، کاربردها و تفاوت‌های داده‌های اسمی

ادامه مطلب »
حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی - سایت الکتروهایو

حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی

حاشیه‌نویسی داده به الگوریتم‌های یادگیری ماشین اجازه می‌دهد تا اطلاعات را درک و تفسیر کنند. حاشیه‌نویسی‌ها برچسب‌هایی هستند که داده‌ها را شناسایی و طبقه‌بندی می‌کنند یا قطعات مختلف اطلاعات را با یکدیگر مرتبط می‌کنند. الگوریتم‌های هوش مصنوعی از آنها به

ادامه مطلب »
هوش مصنوعی در باستان شناسی و کاربردهای آن - سایت الکتروهایو

هوش مصنوعی در باستان شناسی چه کاربردهای می‌تواند داشته باشد؟

مکان‌های باستان‌شناسی ممکن است ثابت باشند، اما فرهنگ‌هایی که آنها را تولید کرده‌اند، پویا و متنوع بودند. برخی از آنها کاملاً عشایری بودند و مرتباً موقعیت خود را تغییر می‌دادند. برخی از آنها فواصل بسیار زیادی را مهاجرت کردند، در

ادامه مطلب »
با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید - سایت الکتروهایو

با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید: تشخیص اشیاء تک مرحله‌ای کاملاً کانولوشنال

تشخیص اشیاء یک کار مهم در بینایی کامپیوتر است که با رسم کادرهای محدود کننده در اطراف اشیاء شناسایی شده، مکان یک شی را در یک تصویر شناسایی و مکان‌یابی می‌کند. اهمیت تشخیص اشیاء را نمی‌توان به اندازه کافی بیان

ادامه مطلب »
با سایت Kaggle آشنا شوید! دریچه‌ای رو به دنیای اجتماع متخصصان هوش مصنوعی - سایت الکتروهایو

با سایت Kaggle آشنا شوید! دریچه‌ای رو به دنیای اجتماع متخصصان هوش مصنوعی

یادگیری ماشین (Machine Learning) و علم داده (Data Science) موضوعاتی هستند که در تمامی بخش‌های فناوری اطلاعات در مورد آن بحث و گفتگو وجود دارد. امروزه همه چیز در حال خودکار شدن است، و برنامه‌های کاربردی نیز به سرعت در

ادامه مطلب »
داده‌های اسمی Nominal Data - الکتروهایو

داده‌های اسمی Nominal Data چیست؟

داده‌های اسمی(Nominal Data) یکی از اساسی‌ترین انواع داده‌ها در تجزیه و تحلیل داده‌ها است. شناسایی ...

حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی - سایت الکتروهایو

حاشیه‌نویسی متن در هوش مصنوعی

حاشیه‌نویسی داده به الگوریتم‌های یادگیری ماشین اجازه می‌دهد تا اطلاعات را درک و تفسیر کنند. ...

هوش مصنوعی در باستان شناسی و کاربردهای آن - سایت الکتروهایو

هوش مصنوعی در باستان شناسی چه کاربردهای می‌تواند داشته باشد؟

مکان‌های باستان‌شناسی ممکن است ثابت باشند، اما فرهنگ‌هایی که آنها را تولید کرده‌اند، پویا و ...

با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید - سایت الکتروهایو

با الگوریتم تشخیص اشیاء FCOS آشنا شوید: تشخیص اشیاء تک مرحله‌ای کاملاً کانولوشنال

تشخیص اشیاء یک کار مهم در بینایی کامپیوتر است که با رسم کادرهای محدود کننده ...

تصویربرداری چند طیفی، دیدی جدید فراسوی نور مرئی - سایت الکتروهایو

تصویربرداری چند طیفی، دیدی جدید فراسوی نور مرئی

تصویربرداری چند طیفی تکنیکی است که نور را در طیف وسیعی از باندهای طیفی، فراتر ...